Marias Galleri

Beställa djurporträtt

Beställning

För att beställa porträtt, skicka ett mail till mig med bilder av ditt djur och beskriv lite hur du vill ha porträttet och i vilken storlek och teknik det du önskar. Skicka gärna flera foton, ju bättre bilder desto större förutsättningar får jag att skapa ett snyggt porträtt. Läs gärna mina fototips! Du får gärna föreslå vilken bild du önskar som förlaga, men jag vill ändå att du ger mig den konstnärliga friheten att välja ut den bild jag tycker lämpar sig bäst. Jag kan hämta djurets karaktärsdrag från flera olika foton.

För temaporträtt, kompositioner och målningar med flera djur på samma bild använder jag mig ofta av photoshop för att komponera ihop de olika bilderna.  Du som beställare får gärna vara med och lämna synpunkter allt ifrån första skissen till det färdiga porträttet. Jag brukar dela processbilder på min facebooksida, där kan du följa hur porträttet växer fram. Meddela mig om det är en födelsedagspresent etc så låter jag bli – jag vill ju inte sabotera överraskningen 🙂

När porträttet är klart mailar jag en inskannad bild till dig för godkännnande. Skulle du vara missnöjd med porträttet i sin helhet (har hittills aldrig hänt) så gör jag ett nytt försök.

Till alla porträtt ingår montering i en vit syrafri passepartout i priset, som tillval finns också specialskurna och färgade passepartouter. Ram ingår ej, men jag skär passepartouten i standardmått så det är lätt att hitta en passande ram på tex Gallerix. Leverans sker med posten.

prislista knapp